Un deputat USR cere demisia numerologului Mihai Voropchievici de la Antena 3: „Voi contacta CNA-ul”

Un deputat USR cere demisia numerologului Mihai Voropchievici de la Antena 3. Cătălin Teniță anunță că va sesiza CNA-ul în legătură cu emisiunile „fantasmagorice”, referindu-se la numerologii care prevăd viitorul, printre care şi celebrul Mihai Voropchievici .

29 dec. 2020, 19:45
Un deputat USR cere demisia numerologului Mihai Voropchievici de la Antena 3: „Voi contacta CNA-ul”
Un deputat USR cere demisia numerologului Mihai Voropchievici de la Antena 3

Un deputat USR cere demisia numerologului Mihai Voropchievici. „Pe Antena 3 Răzvan Dumitrescu stă de vorbă cu un numerolog (whatever that means). Omul în cauză explică că, potrivit proiecțiilor lui, 2021 va fi anul revoltelor în Romania și că 2021 va fi și primul an în care ‘vom aduce ode Zeului pentru mâncare’ (‘Și să nu se înțeleagă că Zeul ar fi vreun supermaket sau multinațională, vă fi un individ și e posibil să fie un român, un român patriot…’ – reprodus textual.)

Citeşte şi: Semnele anului 2021. Mihai Voropchievici: „Urmează fericire şi bunăstare pentru toţi”

Părerea mea e că astfel de aberații nu au ce căuta pe un post de știri, care și-a obținut licența de emisie și statutul de must-carry de la CNA. Și care mai e și finanțat de la stat prin tot felul de programe pe motiv că informează populația.

În calitate de deputat și membru al Comisiei pentru artă, cultură și media voi trimite o întrebare scrisă săptămână viitoare CNA-ului pentru a lămuri dacă licența pentru o televiziune de știri include (sau permite) astfel de emisiuni fantasmagorice.

Sunt aceste emisiuni ceea ce numim în termeni largi știri? Au vreo conexiune cu realitatea? Sau sunt niste tâmpenii care predispun apoi oamenii la gândire irațională, la teorii ale conspirației, la vulnerabilitate față de dezinformare și la alte chestiuni de acest tip?”, a scris Tenita pe Facebook.

Pe Antena 3 Răzvan Dumitrescu stă de vorbă cu un numerolog (whatever that means).

Omul în cauza explică că, potrivit…

Publicată de Cătălin Teniţă pe Duminică, 27 decembrie 2020

Un deputat USR cere demisia numerologului Mihai Voropchievici

Antena 3 are o emisiune specială pentru astfel de subiecte, intitulată „Adevăruri ascunse”. Invitatul permanent al acestei emisiuni este numerologul Mihai Voropchievici, care și-a dat cu părerea, de-a lungul timpului, despre atentate teroriste și despre alegerile prezidențiale din România.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici. Ce aduc runele pentru finalul de an

2016, ca vibrație nouă, este un an fatal. Vor exista atentate iar extremismul va înflori. Este un final de ciclu de 9 ani. Tot ce s-a întâmplat în acești 9 ani, ce s-a premeditat trebuie definitivat anul acesta. Dacă ai în bagaj un excedent, trebuie să scapi de el

2016 (cifrele adunate au că rezultat 9, o cifra neagră). 16, numărul din coada anului, poate rezulta în urma unei operațiuni de genul ‘8+8’, două cifre ale morții. 14.07.2016, data atentatului- iar apare cifra 6, o cifra a morții. 14, ziua de naștere a Frantei moderne este o cifră a unei depravări, a unei delăsări, a unor greșeli. O cifra găunoasă pentru Franța, care conduce la naivitate, credulitate extremă, neimplicare în nimic important, superficialitate, tendința pronunțată în a se eschiva în asumarea responsabilităților. Se merge pe principiul ‘cum o vrea Dumnezeu’. Cifra de naștere a Frantei simbolizează lenea”, spunea numerologul.