Un deţinut a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla, scobind peretele închisorii

Un deţinut încarcerat la Penitenciarul Gherla a încercat să evadeze, a informat, vineri, Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Potrivit sursei citate, bărbatul a încercat să iasă folosindu-se de un obiect ascuţit cu care a scobit peretele camerei de detenţie.

RomaniaTV.net
13 dec. 2019, 10:56
Un deţinut a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla, scobind peretele închisorii

„Prin activităţi operativ-informative specifice, angajaţii Penitenciarului Gherla au identificat persoana condamnată care, prin utilizarea unui obiect ascuţit improvizat, a încercat perforarea peretelui camerei de deţinere. Subliniem faptul că tentativa s-a concretizat într-o scobitură în peretele camerei”, a anunţat ANP într-un comunicat de presă.

Angajaţii ANP au anunţat cazul la Poliţia Municipiului Gherla, fiind, totodată, informat şi judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

„Menţionăm că, în vederea stabilirii circumstanţelor producerii acestui incident, precum şi pentru identificarea şi eliminarea factorilor de risc asociaţi siguranţei deţinerii şi regimului penitenciar, o echipă constituită din specialişti de la nivelul aparatului central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor s-a deplasat la Penitenciarul Gherla”, transmite ANP.