Un deţinut a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla, scobind peretele închisorii

Publicat: Vineri, 13 Decembrie 2019 12:56 // Actualizat: Vineri, 13 Decembrie 2019 12:56 // Sursa: romaniatv.net

Un deţinut încarcerat la Penitenciarul Gherla a încercat să evadeze, a informat, vineri, Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Potrivit sursei citate, bărbatul a încercat să iasă folosindu-se de un obiect ascuţit cu care a scobit peretele camerei de detenţie.

"Prin activităţi operativ-informative specifice, angajaţii Penitenciarului Gherla au identificat persoana condamnată care, prin utilizarea unui obiect ascuţit improvizat, a încercat perforarea peretelui camerei de deţinere. Subliniem faptul că tentativa s-a concretizat într-o scobitură în peretele camerei", a anunţat ANP într-un comunicat de presă.

Angajaţii ANP au anunţat cazul la Poliţia Municipiului Gherla, fiind, totodată, informat şi judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

"Menţionăm că, în vederea stabilirii circumstanţelor producerii acestui incident, precum şi pentru identificarea şi eliminarea factorilor de risc asociaţi siguranţei deţinerii şi regimului penitenciar, o echipă constituită din specialişti de la nivelul aparatului central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor s-a deplasat la Penitenciarul Gherla", transmite ANP.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
deţinut tentativa de evadare Penitenciarul Gherla
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
10 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H