Un deţinut a încercat să se SINUCIDĂ în arestul Tribunalului din Constanţa VIDEO

Un deţinut a încercat, marţi, să se spânzure în arestul Tribunalul din Constanţa cu şireturile de la pantofi, în timp ce aştepta să intre în sala de judecată. Bărbatul fusese condamnat pentru distrugere.

16 apr. 2013, 07:41
Un deţinut a încercat să se SINUCIDĂ în arestul Tribunalului din Constanţa VIDEO

Incidentul a avut loc marţi în jurul orei 10.00, iar un echipaj SMURD l-a preluat pe deţinut pentru a-l transporta la Spitalul de Urgență Constanța.

Un deţinut aflat în custodia penitenciarului Poarta Albă a încercat să se sinucidă. A fost transportat la spitalul judeţean Constanţa. O echipă de poliţie se află la faţa locului pentru verificări, fiind informat şi Parchetul de pe lângă judecătoria Constanţa„, a declarat pentru România TV purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Gelu Manolescu.

Deţinutul care a încercat să-şi pună capăt zielleor este Victor Fenchiu, de 24 de ani, din Tulcea, condamnat la închisoare pentru distrugere, scrie evz.ro.

În urmă cu 2 ani, deținutul a fost transferat de la Tulcea la Penitenciarul de maximă siguranță Poarta Albă din cauza compertamentului violent care punea în pericol siguranța celorlalți deținuți. La Poarta Albă, manifestările lui agresive au continuat, însă a fost ținut sub control.

Reprezentanții penitenciarului spun că „tânărul are probleme psihice”.