Un deținut care a fugit de la un punct de lucru din Timișoara a fost prins după 10 ore

Un deţinut în vârstă de 25 de ani, din Penitenciarul Timişoara, condamnat definitiv la doi ani pentru furt calificat, a pus pe jar Poliția după ce a evadat de la un punct de lucru de lângă Timișoara. Bărbatul a fost găsit după 10 ore pe un câmp.

27 iun. 2023, 09:13
Un deținut care a fugit de la un punct de lucru din Timișoara a fost prins după 10 ore

Un deținut a fugit de la locul de muncă Dietrich Honold din Timișoara. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timişoara, Ramona Bană, a declarat, marţi, că dispariţia evadatului Sava Tiberiu Flavius a fost semnalată după miezul nopţii de luni spre marţi.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Citește și: Prin ce a trecut un student care căuta chirie în Cluj. Ce i-a propus o clujeancă în vârstă de 87 de ani, care nu avea nicio rudă: „Vrea să merg cu ea la notar”

Deținutul a fost găsit după 10 ore de la dispariție pe un câmp.

Acest deținut riscă până la trei ani de închisoare căci părăsirea fără autorizare a locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Citește și: PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE în județul Suceava! 11 persoane au fost implicate într-un grav accident rutier. Accident mortal şi în Neamţ