Un deținut periculos a evadat de la Penitenciarul Rahova! Bărbatul și-a ucis iubita și a abandonat trupul în portbagajul mașinii

Alertă de proporții în București, după ce un deținut periculos a evadat din Penitenciarul Rahova. Bărbatul și-a ucis iubita cu sânge rece și a ascuns cadavrulș în portbagajul mașinii.

09 apr. 2024, 17:29
Un deținut periculos a evadat de la Penitenciarul Rahova! Bărbatul și-a ucis iubita și a abandonat trupul în portbagajul mașinii
Un deținut periculos a evadat de la Penitenciarul Rahova! Bărbatul și-a ucis iubita și a abandonat trupul în portbagajul mașinii

Un bărbat, condamnat pentru omor, a evadat în București. El își săvârșea pedeapsa la Penitenciarul Rahova, însă astăzi se afla într-o ambulanță, fiind dus la un control medical. În timp ce se afla în vehiculul auto, deținutul a reușit să deschidă ușa și să evadeze, totul sub ochii anhajaților de la penitenciar. În momentul de față este căutat. Dacă remarcați o persoană suspectă, care se încadrează în următoarele semnalmente:  1,70 m înălțime, brunet, cu barbă scurtă, îmbrăcat în pantaloni de jeans albastru și o geacă gri, nu ezitați să alertați autoritățile.

Citește și: Motivul pentru care toată lumea vrea un job în închisoare. Ce salarii au angajații de la Penitenciarul Rahova

Szombor Meszaros a fost condamnat la 18 ani de închisoare în Penitenciarul Rahova, după ce în 2017 şi-a ucis iubita şi i-a abandonat cadavrul în portbagajul unei maşini, într-o parcare din Satu Mare.

„Marti,  09.04.2024, în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor, clasificat în regim de maxima siguranta, aflat în custodia Penitenciarului- Spital București- Rahova, a părăsit mijlocul de transport  detinuti, stationat in zona clinicii Hiperdia Ritmului, strada Ritmului nr 24, sector 2, Bucuresti.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 2 București, Poliția Locală Sector 2 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Menționăm că părăsirea fără autorizare a mijloacelor de transport este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Pentru orice informație cu privire la persoana din fotografie, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul SPITAL București-Rahova, la numerele 021.421.33.34, 021.420.08.10 sau 021 420.24.28.”, se arată în comunicatul oficial.

Citește și: Româncă ucisă de fostul soț în Marea Britanie. După crimă, bărbatul s-a sinucis