Româncă ucisă de fostul soț în Marea Britanie. După crimă, bărbatul s-a sinucis

O româncă de 49 de ani, mamă a șase copii, a fost înjunghiată de fostul ei soț (52 de ani) în locuința sa din Caludon Road, Coventry, Marea Britanie. După ce a comis fapta, bărbatul s-a sinucis.

09 apr. 2024, 17:07
Româncă ucisă de fostul soț în Marea Britanie. După crimă, bărbatul s-a sinucis

Românca ucisă de fostul soț a murit ulterior la spital. Săptămâna viitoare va fi efectuată autopsia pentru stabilirea cauzelor morții.

Cei doi au fost foști parteneri, iar autopsiile medico-legale vor avea loc săptămâna viitoare pentru a stabili cauzele morții. Continuăm cercetările noastre pentru a afla exact ce s-a întâmplat, dar în acest stadiu credem cu tărie că Marian Gheorghe a rănit-o pe Vicala Gheorghe și apoi pe el însuși. Oferim sprijin membrilor familiei în această perioadă de suferință. În acest moment nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu acest incident“, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands, citat de Daily Mail.

Citeste si Românca ucisă cu bestialitate în Austria a fost recunoscută de părinți doar după tatuaje. Cine este Ana Maria

Româncă ucisă de fostul soț în Marea Britanie. După crimă, bărbatul s-a sinucis

Șase echipaje de salvare, inclusiv trei ambulanțe, s-au grăbit să ajungă la proprietate după ce au primit un apel de urgență vinerea trecută dimineața.

Bărbatul care a atentat la viața soției a murit pe loc.

Am fost chemați la raportarea unei înjunghieri pe Caludon Road din Coventry la ora 5.30 dimineața. Trei ambulanțe, doi ofițeri paramedici și mașina de îngrijire critică a Ambulanței Aeriene au fost trimise la fața locului unde, la sosire, echipajele au găsit doi pacienți: un bărbat și o femeie. Bărbatul, care se afla în stare critică, a primit suport vital de bază de la colegii de poliție înainte ca personalul de pe ambulanță să preia comanda și să înceapă imediat să administreze suport vital avansat.

Din păcate, nu a putut fi salvat și a fost confirmat decesul la fața locului. Pacienta, care a suferit răni grave, a primit îngrijiri avansate de traumă din partea medicilor înainte de a fi transportată cu girofaruri albastre la Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire. Cu toate acestea, la scurt timp după sosirea la spital, din păcate, a devenit clar că nu a putut fi salvată și a fost confirmat decesul“, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands.

Citeste si Româncă ucisă de partener în Italia. Fiica femeii a publicat o scrisoare emoţionantă în numele mamei sale: „Mi-ai promis iubire veșnică mie și copiilor mei, dar m-ai ucis”