Un director de bancă, plătit cu milioane de lire, concendiat pentru că fura mâncare de la cantină

Unul dintre principalii brokeri de obligațiuni ai cele mai profitabile companii de servicii financiare din lume, Citigroup, a fost demis după ce a fost acuzat că fură mancare de la cantina clădirii de birouri unde lucra. 

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 12:48
Un director de bancă, plătit cu milioane de lire, concendiat pentru că fura mâncare de la cantină

Potrivit Financial Times, Paras Shah, 31 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți brokeri de obligațiuni din Europa, a fost concendiat pentru a furat mâncarea colegilor din cantina din sediul european al Citigroup din Londra. 

Tânărul era director al Citi pe tranzacțiile cu bonduri de randament mare din Europa, Orientul Mijlociu și Africa şi, potrivit estimărilor făcute de cei din domeniu economic, el avea un salariu cu șapte cifre (în lire). Potrivit Financial Times, Shah primea un salariu anual de cel puțin 1 milion de lire sterline.

Citeşte şi: Comisia Europeană amendează mai multe bănci acuzate că au manipulat cursul valutar

Atât compania, cât şi Paras Shah, au refuzat să facă vreun comentariu cu privire la cele întâmplate. Se ştie însă că tânărul care în 2019 a adus companiei un profit imens a fost suspendat înainte ca Citi să plătească bonusurile personalului de conducere.