Un document publicat de Antena3 relevă că Laura Kovesi a fost acasă la Gabriel Oprea în noaptea alegerilor din 2009

Facsimilul publicat de Antena3 provine dintr-un act al Parchetului General, respectiv ordonanța de clasare a dosarului iniţiat la Parchetul General privind posibile fraude electorale la alegerile prezidențiale din 2009.

RomaniaTV.net
26 sept. 2017, 19:30

Din documentul prezentat reiese că Parchetul General a deschis un dosar privind posibile fraude la alegerile prezidenţiale din 2009. 

La concluzii apare şi o referire la noaptea alegerilor, când procurorii au stabilit că Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, a fost „indubitabil” acasă la Gabriel Oprea, însă nu au avut loc acţiuni de fraudare a alegerilor.

„Probele testimonial administrate în cursul urmăririi penale au relevat, în mod indubitabil, că persoanele prezente în seara zilei de 6 decembrie 2009 la locuința martorului Oprea Gabriel, respectiv George Maior, Vasile Dîncu, Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi, Neculai Onțanu și Anghel Iordănescu au participat la un eveniment de natură privată, la invitația acestuia, nefiind inițiată nicio operațiune de fraudare/viciere a rezultatelor alegerilor prezidențiale”, se arată în document.