Un DOREL MATOL este acuzat de omor după ce a condus un TRACTOR. Ce s-a întâmplat depăşeşte orice limită FOTO

Un şofer de tractor din Rusia, aflat sub infulenţa băuturilor alcoolice, a reuşit să decapiteze trei persoane după ce le-a lovit maşina cu vola din dotare pe o şosea. Mai mult, bărbatul nu avea farurile de la maşină pornite.

05 mart. 2014, 12:16

Jacob Gavrilov, un şofer de 43 de ani, depăşise de cinci ori limita de alcool permisă în Rusia, în momentul în care a omorât trei persoane în oraşul Irkutsk Oblast, potrivit Mirror.

Citeşte şi Tragedie în Cluj. Un bărbat fost omorât de tractorul cu care căra bostani

Astfel, un cuplu şi un prieten de-al lor, care se aflau într-un autoturism, au murit pe loc în momentul în care bărbat beat i-a lovit în plin cu vola tractorului. Mai mult, imediat ce a realizat ce s-a întâmplat a luat-o la fugă pe un câmp. La scurt timp, poliţia i-a luat urma prin zăpadă şi l-a prins din urmă, fiind arestat pe loc.

Citeşte şi Un bărbat din Suceava a murit după ce un tractor ce făcea lucrări agricole s-a răsturnat pe o pantă

Vola tractorului a lovit maşina în plin şi i-a ras plafonul, omorându-i pe cei din autoturism imediat, prin decapitare. Ei nici nu au văzut tractorul venind, deoarece era întuneric şi nu avea farurile aprinse. Nu au avut nicio şansă de scăpare„, a declarat un ofiţer de poliţie din Rusia.