Un drum din Sibiu a fost blocat cu două TIR-uri pentru prinderea unui hoţ de maşini

Un tânăr care a furat o maşină lăsată cu cheile în contact în localitatea Mediaş şi a parcus peste 50 de kilometri cu ea a fost prins de către poliţişti, la intrarea în municipiul Sibiu, după ce drumul a fost blocat cu două TIR-uri, relatează Mediafax.

27 mai 2013, 14:36
Un drum din Sibiu a fost blocat cu două TIR-uri pentru prinderea unui hoţ de maşini

Un bărbat din Mediaş care a văzut, luni, cum un tânăr se urcă în maşina soţiei sale lăsată cu cheile în contact în faţa magazinului pe care îl deţine şi fuge cu ea l-a urmărit cu o altă maşină pe DN 14, către Sibiu, şi a anunţat Poliţia.

Soţia a trebuit să dea ceva jos din maşină şi a uitat, probabil, nu ştiu cum, cheile în contact. Pentru el a fost foarte simplu. Am văzut pe cineva că fuge, sare în maşină, porneşte maşina şi pleacă în trombă. Atât am apucat să vad, l-am urmărit. Astăzi e ziua soţiei. A primit un cadou neplăcut„, a spus soţul femeii căreia i s-a furat maşina.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere au organizat mai multe filtre în localităţile dintre Mediaş şi Sibiu, iar la intrarea în Sibiu, după mai bine de 50 de kilometri parcurşi, tânărul a fost oprit de către poliţişti, care au blocat dumul cu două TIR-uri.

VEZI ŞI Un TIR s-a răsturnat pe Valea Oltului. Două persoane au fost rănite

Am blocat şoseaua pentru prinderea şoferului. Acesta a trecut prin mai multe filtre din Mediaş până la Sibiu şi a fost reuşită bararea şi blocarea traficului, depistarea lui şi încătuşarea în municipiul Sibiu„, a declarat Ciprian Paroş de la Poliţia Rutieră Sibiu.

Tânărul a fost dus sediul instituţiei pentru audieri.