Un drum judeţean din Vrancea s-a surpat. 4.000 de oameni sunt izolaţi VIDEO

Ploile torenţiale au făcut prăpăd în Vrancea. Peste 4.000 de oameni din două comune au rămas izolaţi după ce drumul judeţean 205D s-a surpat din cauza cantităţilor mari de apă căzute în ultimele 24 de ore. Oamenii nu au curent, apă şi nici comunicaţii.

RomaniaTV.net
15 apr. 2012, 11:03
Un drum judeţean din Vrancea s-a surpat. 4.000 de oameni sunt izolaţi VIDEO

Comunele Nereju şi Spulber, care au peste 4.000 de locuitori, sunt acum rupte de lume. Oamenii stau cu frica în sân că apele învolburate le-ar putea lua şi casele.

„A venit apa mare şi nu s-a mai putut trece nici înainte, nici înapoi. Nu ne aşteptam la asemenea apă”, a spus unul dintre localnici.

În caz de urgenţă, Salvarea, pompierii sau Poliţia nu vor putea ajunge la oamenii care vor avea nevoie de ajutor. Drumul judeţean, care face legătura cu Focşaniul, a fost luat de ape pe o porţiune de 60 de metri. Sătenii sunt nevoiţi să treacă pe lângă imensa gaură creată de ape, riscând oricând să fie luaţi de torent.

„A fost o ploaie torenţială şi datorită topirii zăpezii, a venit această mare cantitate de apă care a afectat drumul judeţean care face legătura între Focşani şi Nereju”, a declarat primarul din Spulber.

Drumul judeţean 205D a mai cedat şi în urma inundaţiilor din 2005.