Un elev din Galaţi a ajuns la spital cu capul spart după ce a fost bătut crunt de paznicul şcolii

Incident revoltător la o şcoală din judeţul Galaţi. Un elev de clasa a 7-a a fost bătut crunt de paznicul şcolii şi a ajuns la spital cu capul spart. Totul pentru că nu ar fi reuşit să îl ajute să oprească alţi copii care voiau să chiulească. 

02 nov. 2016, 18:42
Un elev din Galaţi a ajuns la spital cu capul spart după ce a fost bătut crunt de paznicul şcolii

Teribilul incident a avut loc la la Şcoala Gimnazială din comuna Schela. Elevul de 13 ani era de serviciu, iar paznicul l-ar fi pus să oprească alţi elevi să chiulească. Băiatul nu a reuşit să se înţeleagă cu el, iar bărbatul l-a luat la bătaie.

„A rupt cotoru de matura pe capu lui i a curs sange a cazut jos nu a mai stiut pe unde este. L-ar fi sculat paznicu sau el si pe urma iar l-a luat la bataie”, a declarat bunicul copilului. 

Băiatul a plecat de la scoală cu autobuzul, iar când a ajuns acasă, i s-a făcut rău. Mama a chemat imediat ambulanţa. 

„A venit acasa plangand, galben la fata, tremura, se simtea rau si zicea ca ii vine de la stomac. Am chemat imediat ambulanta, a venit si politia”, a povestit mama băiatului.

Directoarea şcolii sustine însă că elevul l-ar fi înjurat pe gardian şi acesta s-ar fi pierdut cu firea. 

Paznicul le-a spus sa intre la ora, unul dintre copii i-a adresat cuvinte jignitoare paznicului, e vorba de elevul Misaila, a luat-o la fuga si paznicul a aruncat cu o matura dupa copil”, a declarat directoarea şcolii.

Poliţiştii au deschis o ancheta, iar paznicul violent a fost suspendat din funcţie până la finalizarea cercetărilor.