Un elev al liceului din Belceşti este suspectat că ar fi incendiat cele zece cataloage şi calculatorul directorului

Poliţiştii l-au prins pe tânărul care a sustras apoi a incendiat zece cataloage de la liceul din localitatea ieşeană Belceşti, fiind vorba de un elev de 15 ani, care învaţă la unitatea de învăţământ respectivă.

RomaniaTV.net
21 mai 2019, 15:07
Un elev al liceului din Belceşti este suspectat că ar fi incendiat cele zece cataloage şi calculatorul directorului

Adolescentul a fost identificat de către poliţişti, în urma analizării imaginilor de pe camerele de supraveghere montate în zona liceului din Belceşti.

„La data de 21 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Belceşti. A fost identificat un tânăr, bănuit de distrugere. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 16 spre 17 mai, acesta ar fi pătruns într-o unitate de învăţământ, din comuna Belceşti şi ar fi distrus, prin incendiere, zece cataloage. În urma percheziţiei, au fost ridicate articole de îmbrăcăminte şi bunuri, susceptibile a fi fost folosite în derularea activităţii infracţionale”, au precizat, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Cercetările în acest caz continuă.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că elevul ar fi distrus cataloagele, întrucât avea rezultate slabe la învăţătură şi avea temeri că va repeta anul şcolar.

Zece cataloage au ars săptămâna trecută la liceul tehnologic din localitatea ieşeană Belceşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Poliţia demarând cercetări pentru a stabili cine a pătruns în cancelaria unităţii de învăţământ.

Totodată, a ars şi calculatorul directorului liceului respectiv.


loading...
Partenerii noștri