Un elev de 14 ani din Sibiu, acuzat de crimă. Era beat şi a omorât în bătaie un bătrân în casa căruia intrase să fure ţigări

Un elev de 14 ani din satul Fântânele, judeţul Sibiu, aflat sub influenţa alcoolului, a omorât în bătaie un bătrân de 70 de ani, în casa căruia intrase ca să ia ţigări. Tânărul şi-a mărturisit fapta şi a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu pentru a se stabili dacă avea discernământ.

RomaniaTV.net
13 mart. 2018, 14:44
Un elev de 14 ani din Sibiu, acuzat de crimă. Era beat şi a omorât în bătaie un bătrân în casa căruia intrase să fure ţigări

Băiatul de 14 ani din satul Fântânele, judeţul Sibiu, beat fiind, a omorât în bătaie un bătrân în vârstă de 70 de ani în casa căruia intrase pentru a lua ţigări. Crima s-a petrecut în 7 martie și s-a ajuns aici după ce bătrânul l-a prins pe adolescent la furat în propria locuință.

”În noaptea de 6 spre 7 martie, minorul P.I.B., aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, prin escaladarea gardului, a pătruns în locuinţa victimei C.Ş. sub pretextul de a obţine ţigări, unde a fost surprins de către victimă, între cei doi izbucnind o altercaţie care a degenerat în acte de violenţă fizică, provocându-i numitului C.Ş. leziunile incompatibile cu viaţa, după care a părăsit imobilul. În faţa probelor indubitabile administrate, atitudinea autorului a fost orientată spre mărturisire”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, citat de Turnul Sfatului.

Băiatul este acum urmărit penal pentru omor şi violare de domiciliu în formă agravată.