Un elev de 15 ani venit băut la şcoală, şi-a bătut un coleg şi a ajuns cu el la spital VIDEO

Şcoala a devenit ring de box pentru un elev din Paşcani. Băiatul, în vârstă de 15 ani şi-a bătut un coleg, iar amândoi au ajuns la spital. Profesorii care au încercat să intervină au fost înjuraţi şi îmbrânciţi de elevul agresor.

RomaniaTV.net
23 feb. 2012, 06:32
Un elev de 15 ani venit băut la şcoală, şi-a bătut un coleg şi a ajuns cu el la spital VIDEO

Băiatul, elev în clasa a-IX-a, a venit băut la şcoală. Într-o pauză, s-a luat la bătaie cu un coleg. Profesorii nu l-au putut linişti, aşa că au chemat Poliţia.

„Doamna director adjunct a sunat la poliţistul de proximitate, a venit şi văzându-l că se manifesta destul de agresiv şi cu Poliţia şi cu profesorii, a fost transportat la spital”, a declarat directorul Liceului Economic „Nicolae Iorga” din Paşcani, Gheorghe Spiridon.

„La noi s-a constatat că este în stare de ebrietate şi nimic mai mult, era stabil hemodinamic. Conform procedurilor a fost transferat la spitalul Sf. Maria la toxicologie, având 15 ani se încadrează la pediatrie”,  a precizat dr. Diana Axinte, de la Spitalul Muncipal Paşcani.

Şi colegul bătut a ajuns la spital, cu răni uşoare. Profesorii nu îşi explică gestul adolescentului bătăuş, mai ales că în primul semestru de şcoală nu a avut probleme. În ultimul timp însă, făcuse 300 de absenţe. Psihologul şcolii îl cunoştea ca un copil cu probleme emoţionale din cauză că părinţii săi erau plecati la muncă în Franta.

„S-a comportat absolut normal pentru un elev cu probleme emoţionale. Cât se poate numi normal un copil cu probleme emoţionale. Din cauza situaţiei familiale în care se afla. Singurul lui model parental era bunica pe care o respecta şi de care vorbea foarte frumos”, a declarat Petruţa Ciopraga, psihologul şcolii.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi a demarat o anchetă pentru a stabili sancţiunile care vor fi aplicate în acest caz.