Un elev rănit la şcoală după ce a vrut să intre în clasă pe burlan şi a căzut

Publicat: Miercuri, 23 Octombrie 2019 10:05 // Actualizat: Miercuri, 23 Octombrie 2019 10:19 // Sursa: romaniatv.net

Elevul a ieşit din şcoală în timpul orelor, iar când a vrut să intre înapoi nu a mai avut pe unde. Astfel, a încercat să escaladeze pe burlan până la etajul 1, acolo unde îi era sala de clasă, numai că planul nu i-a ţinut şi a ajuns la spital.

Foto: monitorulbt.ro

Elevul s-a învoit la mijlocul uneia dintre ore, motivând că vrea să meargă la toaletă, scrie monitorulbt.ro. Cum uşile şcolii sunt închise, tocmai pentru a se evita ieşirea nesupravegheată a minorilor, adolescentul a profitat de faptul că o clasă avea ora de sport şi a ieşit împreună cu elevii respectivi în curtea unităţii. Ulterior, însă, a dorit să se întoarcă pentru următoarea oră, însă a realizat că a rămas în afara unităţii şcolare.

Citeşte şi Anchetă la o şcoală din Iaşi după ce un elev a fost pedepsit să stea în genunchi în faţa clasei, cu mâinile ridicate

Băiatul a decis atunci să escaladeze burlanul clădirii, pentru a urca la etajul 1, unde îşi avea clasa. Planul nu a funcţionat însă, burlanul cedând. Băiatul a căzut de la aproape trei metri pe asfaltul din apropierea zidului şcolii.

Zgomotul produs de cădere i-a alertat pe cei din interior, profesorii găsindu-l pe elev rănit lângă burlan. Dascălii au apelat serviciul 112, la faţa locului sosind o ambulanţă care l-a transportat pe copil la spitalul din Botoşani.

"Copilul a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior, însă a refuzat internarea, fiind stabil", a declarat medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati".

La nivelul unităţii şcolare a fost declanşată o anchetă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H