Un elev din Piteşti, bătut de un bodyguard în curtea şcolii

Un elev de la Liceul economic Maria Teiuleanu din Piteşti a fost bătut, chiar în curtea şcolii, de un bodyguard. Băiatul de 17 ani a fost lovit cu pumnii de agentul de pază, pentru că o amică de-a lui s-a plâns că elevul a făcut glume pe seama ei.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 07:28
Un elev din Piteşti, bătut de un bodyguard în curtea şcolii

Elevul a povestit că totul s-a întâmplat pe fondul unor glume copilăreşti. El a susţinut că nu şi-a jignit colega, prietenă cu bodyguardul. „M-am certat cu o colegă. Colega a chemat prietenul, care a venit la şcoală şi m-a lovit. Nu trebuia să-l cheme. Putea să vorbească cu doamna dirigintă, cu doamna directoare”, a spus elevul bătut.

Victima este în clasa a XI-a şi se pregătea să intre la ore când a fost lovit.

„Agresorul este un individ care nu ar fi avut ce căuta în unitatea şcolară la acea oră. Acesta a intrat în unitate, profitând de neatenţia paznicului. Agresorul a fost chemat de către o elevă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Dănuş Dinu.

Bodyguardul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri va fi adus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri şi alte violenţe şi riscă până la cinci ani de închisoare.

Şi prietena sa este cercetată pentru instigare la violenţă şi riscă un an de închisoare.

Paznicul scolii a fost şi el pedepsit pentru că a permis accesul agresorului în şcoală. Acesta a fost destituit de conducerea şcolii şi amendat cu 5.000 de lei pentru neglijenţă în serviciul.