Un elev din Piteşti s-a înfipt într-o ţepuşă din gardul şcolii

Clipe de coşmar pentru un elev de 13 ani din Piteşti. El a încercat să sară gardul şcolii la care învăţa şi o ţepuşă i-a străpuns braţul. Un martor care a auzit ţipetele disperate ale copilului rămas înţepenit a sunat imediat la 112. Pompierii au venit la faţa locului şi au fost nevoiţi să taie gardul pentru a-l scoate pe copil.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 21:27
Un elev din Piteşti s-a înfipt într-o ţepuşă din gardul şcolii

Elevul a ajuns mai devreme la şcoală şi a vrut să sară gardul, cu ţepuşe, pentru că nu i se permitea intrarea în curtea şcolii.

Gestul elevului s-a transformat într-un coşmar. Chinul său nu s-a terminat o dată cu venirea echipajelor SMURD. Pompierii nu au scos ţepuşa din corpul băiatului pentru că risca să-şi piardă viaţa, ci au tăiat gardul.

” Copilul era conştient, cu mâna înfiptă într-o ţepuşă a gardului (…) Niciodata nu se scoate mâna atunci când este un obiect transfixiant prin corp. Se taie obiectul respectiv şi se duce la spital”, a declarat Corina Manole, medic la Ambulanţa Argeş.

Elevul a fost operat de două ori, o dată pentru a-i scoate ţepuşa din mână şi a doua oară pentru a extrage schijele rămase. Acum, elevul este în afara oricărui pericol.