Un faimos chirurg ucrainean se îndoieşte că Putin ar fi bolnav. „Dimpotrivă, folosește tehnologii inovatoare, care fac posibilă prelungirea vieții și amânarea îmbătrânirii”

Discuțiile despre presupusa boală fatală a preşedinteului rus Vladimir Putin sunt probabil lansate în mod deliberat de dezinformare, crede un reputat chirurg plastician de la Kiev, Dmitro Slosser.

23 iul. 2022, 21:32
Un faimos chirurg ucrainean se îndoieşte că Putin ar fi bolnav. „Dimpotrivă, folosește tehnologii inovatoare, care fac posibilă prelungirea vieții și amânarea îmbătrânirii”

Există doar doi oameni în viață astăzi a căror sănătate ne interesează uneori chiar mai mult decât a noastră. Aceştia sunt este regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, și Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani. Mai mult, dacă toată lumea îi dorește reginei sănătate și longevitate, atunci în cazul preşedintelui rus este exact invers. Recent, discuțiile despre posibilele diagnostice ale lui Putin s-au amplificat în mod special, se discută despre umflarea nefirească a feței sale, pe care mulți o consideră un semn al unei boli grave. O nouă rundă de polemici a fost provocată de o declarație a directorului CIA, William Burns, care a spus că diagnosticele lui Putin s-ar putea dovedi de fapt false  și că întreaga lume trăieşte pur și simplu o iluzie.

Şi, totuşi, preşedintele rus nu a arătat mai rău și mult mai bătrân în ultimii ani, deși există schimbări în aspectul său, consideră cunoscutul chirurg plastician ucrainean Dmitro Slosser.

După părerea mea, Putin nu este bolnav, dimpotrivă, cel mai probabil, folosește rezultatele tehnologiilor inovatoare care fac posibilă prelungirea vieții și amânarea îmbătrânirii. Am lucrat la Moscova și știu că acest subiect este tratat cu multă atenție acolo, iar în lume știința are evoluții destul de reușite în acest sens”, a menționat expertul, într-un interviu pentru TSN.

Citeşte şi Şeful CIA spulberă speculaţiile şi spune că nu există informaţii că Putin ar fi bolnav

Potrivit lui Slosser, fața lui Putin pare din ce în ce mai umflată cel mai probabil din cauza injecțiilor pentru umplerea ridurilor. „Așa luptă Putin cu ridurile. Dar pielea se lasă din ce în ce mai mult în fiecare an, iar medicii trebuie să mărească volumul filler-urilor. În acest fel, fața lui Putin devine treptat mai sferică și mai umflată. Cred că zvonurile despre boala lui nu sunt adevărate și va trăi suficient de mult, apoi, mai devreme sau mai târziu, vom vedea această bulă izbucnind”, a prezis el.

Anterior, o serie de experți și mass-media din diferite țări au susținut că Vladimir Putin este grav bolnav. În special, președintelui rus i-au fost atribuite diferite tipuri de cancer, dar și boli precum schizofrenie, demență și boala Parkinson. La sfarsitul lunii mai  au aparut informatii ca el a fost operat.

Citeşte şi Ofiţer britanic de informaţii: „Vladimir Putin este cu adevărat grav bolnav”. Şi agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”