Un fals director din Ministerul Dezvoltării, reţinut de procurori pentru înşelăciune

Publicat: Marţi, 29 Aprilie 2014 15:23 // Actualizat: Marţi, 29 Aprilie 2014 15:23 // Sursa: romaniatv.net

Procurorii Parchetului Capitalei l-au reţinut pentru 24 de ore pe Constantin Marius Badea, acesta fiind acuzat că s-a folosit de un nume fals şi s-a dat drept director general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, înşelând mai multe persoane cu sume de bani, potrivit Agerpres.

În acelaşi dosar a fost reţinut şi complicele lui Badea, Andrei Ioan Stoenescu, care a pretins în mod fals că este consilier al unui director general din Ministerul Dezvoltării.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, în perioada martie - aprilie 2014, cei doi l-au indus în eroare pe Ş.M.I. şi i-au solicitat suma de 4.000 euro pentru facilitarea câştigării unui licitaţii organizate de acest minister şi încheierii ulterioare a unui contract.

În luna aprilie, cei doi l-au indus în eroare pe A.A.C., susţinând că Andrei Ioan Stoenescu este consilier al unui director general din cadrul Ministerului Dezvoltării şi că Badea este director general al aceluiaşi minister şi i-au promis că îi pot facilita câştigarea unei licitaţii şi încheierea unui contract cu acest minister, pretinzându-i în schimbul ajutorului suma de 9.000 de euro şi 5% din valoarea contractului.

Astfel, în cursul acestei luni, ei au primit de la persoana respectivă 9.000 euro şi 6.000 lei.

De asemenea, tot în aprilie, cei doi l-au indus în eroare pe P.F.L şi i-au promis că îi pot facilita câştigarea unei licitaţii şi încheierea unui contract cu Ministerul Dezvoltării, pretinzându-i în schimb suma de 2.000 de euro şi 5% din valoarea contractului.

Luni, procurorii Parchetului Capitalei şi lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor i-au surprins în flagrant pe Constantin Marius Badea şi Andrei Ioan Stoenescu în timp primeau de la P.F.L. suma de 2.000 lei.

În cursul zilei de marţi, Constantin Marius Badea şi Andrei Ioan Stoenescu au fost prezentaţi Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Constantin Marius Badea direct euro fals licitaţie mită
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 apr 17:40
...general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, înşelând mai multe Citește mai departe…

...
29 apr 15:41
...
Procurorii Parchetului Capitalei l-au reţinut pentru 24 de ore pe Constantin Marius Badea, acesta...
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H