Un fan al lui Leicester a renunţat la un câştig de 130.000 euro, la pariuri: Nu mai suportam presiunea!

În debutul acestui sezon, John Pryke a pariat 20 de lire (aproximativ 25 de euro) pe faptul că Leicester va câştiga titlul în Premier League. Acest suporter al "Vulpilor" a acceptat în cele din urmă propunerea casei de pariuri, care i-a răscumpărat biletul, oferindu-i în schimb 29.000 lire sterline (aproape 37.000 euro).

07 mart. 2016, 10:03
Un fan al lui Leicester a renunţat la un câştig de 130.000 euro, la pariuri: Nu mai suportam presiunea!

Trebuia să fii un pic nebun sau un fan înfocat ca să pariezi la începutul sezonului că Leicester va câştiga titlul în Anglia. Acum formaţia se aflăm însă într-o poziţie ideală de a termina prima, cu nouă etape înainte de finalul campionatului având cinci puncte avans faţă de a doua clasată, Tottenham, şi opt puncte peste Arsenal Londra.

John Pryke, un fidel suporter al „Vulpilor”, a mizat totuşi vara trecută pe victoria finală a favoriţilor, chiar dacă nici el nu prea era convins de câştig. A mizat 25 de lire, iar potenţialul câştig era de 100.000 lire. În cele din urmă el s-a mulţumit cu 29.000 lire, preţul răscumpărării, oferit recent de casa de pariuri. „Nu mai suportam presiunea„, a declarat pariorul în vârstă de 59 de ani, pentru Leicester Mercury.

Citeşte şi Liverpool, îngenuncheată printr-un gol fabulos de Leicester. Reuşită fenomenală a lui Vardy VIDEO

Vreau să mă bucur de meciurile echipei mele rână la sfârşitul sezonului, nu să trăiesc în stres, iar potenţianul câştig să-mi strice plăcerea„, a mai spus John.

Totuşi, John Pryke mai are plasat un pariu, în valoare de 13 euro, pe faptul că Leicester se va clasa în Top 3 la finalul sezonului. Reuşita i-ar aduce un câştig de aproape 5.000 de euro.