Un fashion editor român, invitat la cel mai mare eveniment internaţional de modă online

Janina Nectara, fashion editorul revistei Tabu, a fost invitată la Firenze4Ever, cel mai important eveniment de modă online, organizat de Luisa Via Roma.

08 ian. 2013, 07:31

Anual, Luisa Via Roma, cel mai mare magazin online de lux din Europa, organizează o petrecere extravagantă, la care invitaţi speciali sunt cei mai influenşi bloggeri de modă din lume. Bryanboy, Bag Snob, Style Tips, Blonde Salad, Bag Hag, Polyvore, Blogul Vogue Rusia au fost printre vedetele Firenze4Ever.

Pentru prima dată, prestigiousul magazin de lux a invitat în liga superioară a bloggingului de modă şi un blogger român. Janina Nectara, fashion editorul revistei Tabu, a participat la petrecerea Luisa Via Roma, reprezentând blogul său, Fashion avec Passion, arată un comunicat de presă.

Timp de trei zile, aceştia au fost asistaţi de modele, stilişti şi specialişti din industria de beauty pentru a realiza campania de promovare a colecţiilor Primăvară/Vară 2013. Expoziţii ale tinerilor designeri, instalaţii nonconformiste şi dineuri exclusiviste au animat atmosfera, împreuna cu designerii John Richmond şi Guiseppe Zanotti.

Nu este prima dată când Fashion avec Passion primeşte recunoaştere internaţională. În martie 2012 a fost numit „Blogul Harrods” de către celebrul magazin de lux din Londra.

Cu peste 25 de milioane de vizitatori unici, Luisa Via Roma este cel mai mare magazin de shopping online din Europa. Branduri de lux precum Dior, Karl Lagerfeld, Dsquared, sau Givenchy creează în fiecare sezon piese vestimentare şi accesorii destinate exclusiv magazinului situat în Florenţa.