Un fenomen BIZAR se propagă pe internet în aceste zile. Femei din toate ţările merg în magazine şi fac ASTA….

Selfie-urile provocatoare în magazine reprezintă un nou fenomen pe internet.

24 iul. 2017, 10:05

După ce în urmă cu câteva luni femeile se pozau în posteriorul gol în diferite locuri şi apoi puneau pozele pe Instagram sau Snapchat, acum un nou fenomen a cuprins internetul. Pe aceleaşi platforme este plin de selfie-uri ale unor femei care pozează provocator în magazine.

Imaginile sunt făcute în tot felul de centre comerciale, de la supermarketuri, hypermarketuri şi până la magazine de îmbrăcăminte.

Astfel de fenomene, bizare pentru unii, apar periodic pe reţelele de socializare online. Anul trecut, o tânără din Japonia şi-a făcut un selfie după ce s-a inspirat dintr-un serial anime, numit Sky-FreeDom. În scena respectivă protagonista, complet goală, folosea un deget în faţa oglinzii pentru a-şi masca zonele intime. Aşa a apărut „One finger selfie challenge”.

Cu câteva luni mai înainte era popular fenomenul #fishbra. Femei din toată lumea se pozau cu peşti în ipostaze provocatoare. Dintr-un motiv necunoscut multora, fenomenul s-a bucurat de mare succes, iar hashtag-ul #fishbra era foarte popular pe Instagram.