Un film cu Mădălina Ghenea are premiera la Festivalul Internaţional de la Roma

Fotomodelul Mădălina Ghenea va participa la Festivalul Internaţional de Film de la Roma, care are loc în perioada 9 - 17 noiembrie, la premiera peliculei "Razza Bastarda", de Alessandro Gassman, în care a jucat cel de-al doilea rol din cariera sa, informează managementul artistei.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 14:53
Un film cu Mădălina Ghenea are premiera la Festivalul Internaţional de la Roma

În acest film, Mădălina Ghenea joacă rolul Dorinei, o româncă ce trăieşte în Italia, care îşi câştigă existenţa într-un mod de care nu este mândră. Visurile şi ambiţiile sale sunt înăbuşite de realitatea societăţii în care trăieşte.

Mădălina Ghenea este la a doua experienţă cinematografică, după debutul ei în comedia italiană „I Soliti Idioti”, în anul 2011, în regia lui Enrico Lando.

De asemenea, în această perioadă, actriţa română filmează alături de o distribuţie impresionantă pentru „Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna lui 2013.

La Festivalul de la Roma va avea loc şi premiera noului film al lui Quentin Tarantino, „Django Unchained”, care îl are în rolul principal pe Leonardo DiCaprio.

Actriţă şi fotomodel, Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, în Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani, participând la prezentări de modă din toată lumea şi colaborând cu branduri renumite. Este imaginea de brand pentru compania de telefonie mobilă TRE-Italia şi pentru brandul de haine Deha. În anul 2010, ea a debutat în televiziune, ca participantă la popularul concurs „Ballando con le stele”, difuzat de postul TV Rai Uno-Italia.

Recent, Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair. Ulterior, acesta a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina la prima vedere.


loading...