Un fost concurent de la Chefi la cuțite revine la Antena 1. În ce emisiune va apărea fostul concurent a lui Florin Dumitrescu 

Kani revine în faţa micilor ecrane! Fostul concurent al emisiunii ”Chefi la cuțite”, cel care a trecut până în semifinală din echipa lui Florin Dumitrescu, va apărea într-o altă emisiune a trustului, de data aceasta, una în care se va regăsi foarte mult umor.

01 feb. 2021, 23:46
Un fost concurent de la Chefi la cuțite revine la Antena 1. În ce emisiune va apărea fostul concurent a lui Florin Dumitrescu 

Un fost concurent de la Chefi la cuțite revine la Antena 1. În ce emisiune va apărea fostul concurent a lui Florin Dumitrescu. Kani nu mai doreşte să stea departe de televiziune şi astfel a decis, după ce a câștigat inimile multor români în show-ul culinar de la Antena 1, să revină pe sticlă.

Un fost concurent de la Chefi la cuțite revine la Antena 1. În ce emisiune va apărea fostul concurent a lui Florin Dumitrescu

Concurentul a reuşit să ajungă doar datorită pasiunii atât de departe, încât a uimit pe toată lumea. Colegii, cei trei chefi și chiar și el, toți au fost surprinși de preparatele care au ieșit de fiecare dată din mâna sa, deși la bază stau doar pasiunea pentru gătit și dorința de a învăța cât mai multe lucruri noi.

Vom vedea dacă acesta are sau nu umor, rămâne de văzut, căci toată România va fi cu ochii pe el, mai ales că acum, pe Instagram, acolo unde împărtășește totul cu cei care fac parte din comunitatea sa, Kani a dezvăluit că va apărea pe scena show-ului ”iUmor”, emisiunea difuzată numai la Antena 1.

Kani a făcut un curs de frizerie, apoi a primit o ofertă de lucru în Bulgaria. A muncit acolo o vreme și apoi a primit de la manager vestea că urma să participe la un concurs din Germania.

„M-am dus știind că nu o să ajung în finală, că aveam un bilet a doua zi spre Tenerife, voiam să mă mut acolo. Dar la concursul din Germania m-a văzut managerul de la cea mai mare companie din dlume în domeniu, cumva mai sus de atât nu poți să țintești, și mi-a făcut o ofertă să mă duc acolo, genul de ofertă pe care o primești doar o dată în viață și pe care nu poți s-o refuzi. Am avut o frică să stau cu rockstaruri ale frizeriei, dar până la urmă a fost totul bine.

Mi-am îndeplinit visul, m-am bucurat de tot ce a fost acolo. Apoi am revenit în România și mi-am deschis propria frizerie, o frizerie-bar, în București’, a dezvăluit Kani din sezonul 8 Chefi la cuțite.

Citeşte şi: FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE A1. Ionuţ Belei este câştigătorul sezonului 8 Chefi la cuţite