Un consilier al lui Trump a fost otrăvit cu Poloniu

Roger Stone, fostul consilier al noului preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost recent ţinta unei tentative de asasinat, a informat, marţi, informează infowars.com.

18 ian. 2017, 18:21

Republicanul Roger Stone se bucura de o foarte bună stare de sănătate, dar s-a îmbolnăvit subit în urmă cu câteva săptămâni.

„În mod normal, sunt o persoană sănătoasă. Am fost alergător şi ridicam haltere. Îmi îngrijesc îndeaproape dieta şi folosesc suplimente Infowars. Am făcut şedinţe de acupunctură la cel mai mare specialist din Florida, dacă nu chiar şi din Statele Unite”, a declarat Stone la radio, la emisiunea lui Alex Jones.

În urmă cu câteva săptămâni, Stone s-a îmbolnăvit subit şi i s-a făcut foarte rău. La început, a avut simptomele caracteristice unui banal „virus la stomac”. Acestea s-au acutizat în scurt timp şi el a început să se simtă „foarte rău”.

Citeşte şi Donald Trump, la un pas de a fi asasinat în timpul unui miting VIDEO

A mers la medicul său să afle ce i s-ar fi putut întâmpla. După mai multe teste sanguine specialiştii au aflat că el fusese otrăvit cu o substanţă foarte asemănătoare cu Poloniul sau chiar Poloniu.  Aceasta îl făcuse să se simtă atât de rău. Medicii i-au spus că a avut norocul ca substanţa ce pătrunsese în organismul lui să nu fi fost suficientă pentru a-i produce moartea.

Poloniul 210 este o substanţă radioactivă foarte puternică care eliberează în organism particule alfa ce produc cancer. Această substanţă a fost folosită în numeroase asasinate ale unor personalităţi de prim rang, ca fostul spion KGB, Alexander Litvinenko sau fostul lider palestinian Yasser Arafat.