Un fost fotbalist, care se laudă că era sex-simbol, o desfiinţează pe Naomi Campbell: „Nu se demachia înainte de culcare. Dezgustător”

Fostul fotbalist Sasa Curcic (48 de ani) face dezvăluiri incendiare de pe vremea când juca şi povesteşte cu ce mari vedete s-a iubit, intitulându-se un adevărat sex-simbol.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 06:07

Curcic a jucat timp de patru ani în Anglia, între 1995 și 1999, perioadă în care a trecut pe la Bolton Wanderers, Aston Villa și Crystal Palace. 

Fostul mijlocaș sârb a acordat un interviu în publicația locală Informer și a povestit că a avut relații amoroase cu toate divele anilor ’90, de la Naomi Campbell până la Carmen Electra și Eva Herzigova.

Naomi Campbell era fană Crystal Palace. A venit la un meci odată și apoi ne-am întâlnit la sectorul VIP. După câteva săptămâni, am invitat-o la o petrecere. Am început curând să ieșim, dar n-a vrut să facem dragoste din prima. E o femeie dură.

Era teribil de dezordonată, ca toate modelele. Nici nu se demachia înainte de culcare. Dezgustător, a afirmat ex-jucătorul născut la Belgrad.

„Am făcut dragoste cu Carmen Electra, în piscină”

În anii ’90, puteam să am orice model. Am fost cu Eva Herzigova și ne-am distrat. Am făcut dragoste cu Carmen Electra, în piscină. Ea a fost cea mai bună femeie cu care am fost și totodată cea mai nebună pe care am întâlnit-o, a mai povestit fostul fotbalist, care a mai evoluat la echipe ca Partizan, Motherwell sau New York Red Bulls.

Curcic a mai spus, în același interviu, că nu a plătit niciodată o femeie. N-am fost niciodată la escorte. Mai bine m-aș sinucide decât să fac asta. N-am fost niciodată cu o femeie plină de silicoane. Nu-mi place plasticul, doar fetele naturale, a afirmat ex-jucătorul.