Un fost fotbalist de la FCSB și CFR Cluj, dat în urmărire de INTERPOL. Acuzații grave pentru sportiv

Sulley Muniru, fostul fotbalist al celor de la FCSB și CFR Cluj, este dat în urmărire de Interpol. Sportivul s-a întors în țara de origine, Ghana, în anul 2021 și este sub atenția autorităților.

03 feb. 2021, 20:04
Un fost fotbalist de la FCSB și CFR Cluj, dat în urmărire de INTERPOL. Acuzații grave pentru sportiv

Un fost fotbalist de la FCSB și CFR Cluj, dat în urmărire de INTERPOL. Presa din Ghana a anunțat că INTERPOL l-a dat în urmărire pe mijlocaşul Sulley Muniru, anunţă Footballghana.com. Autorităţile au făcut public faptul că fotbalistul trecut şi prin România face parte dintr-o anchetă privind meciuri trucate.

INTERPOL a cerut deja autorităţilor locale din Ghana să ofere sprijin în privinţa istoricului călătoriilor lui Sulley Muniru, între octombrie – noiembrie 2020. Muniru este de negasit și este dat în urmărire prin INTERPOL.

Citește și: Sebastian Colțescu, delegat la derby-ul Dinamo – FCSB. Decizie neaşteptată a CCA după scandalul de rasism de la Paris

Un fost fotbalist de la FCSB și CFR Cluj, dat în urmărire de INTERPOL. În urmă cu puțin timp, fotbalistul s-a despărţit de clubul ghanez Asante Kotoko SC. Acesta a fost lăsat liber de contract, deşi a petrecut mai puţin de trei luni la echipa cu care a semnat în noiembrie 2020. De-a lungul carierei, mijlocaşul a mai jucat la: Liberty Professionals FC, CFR Cluj, FCSB, Tondela, Malatyaspor, Dinamo Minsk şi Tambov.

Dinamo cere control antidoping la FCSB înainte de derby

Dinamo și FCSB se întâlnesc astăzi, 3 februarie 2020, de la ora 20:45, în etapa a 21-a din Liga 1. Tensiunile au început, iar suporterii-acționari ai lui Dinamo au solicitat un control anti-doping în tabăra celor de la FCSB.

FCSB este lider în Liga 1, înaintea derby-ului cu Dinamo, iar forma excelentă a jucătorilor lui Toni Petrea a ridicat mai multe semne de întrebare în cadrul clubului din „Ștefan cel Mare”.

Suporterii-acționari din programul DDB au solicitat Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD) un control în tabăra lui FCSB, pentru a fi siguri că jucătorii lui Toni Petrea nu folosesc substanțe interzise de regulament, care le pot oferi un avantaj fizic în timpul meciurilor. Testul respectiv ar putea fi efectuat mâine, la baza de antrenament a lui FCSB, de la Berceni, anunţă Eurosport.