Un fost inspector şcolar, numit secretar de stat la Ministerul Educaţiei

Ministerul Educaţiei are un nou secretar de stat. Este vorba despre Maria Manea, profesor de limba română şi fost inspector adjunct la ISMB. Numirea ei vine la câteva zile de la demisia subsecretarului de stat Jean Badea, responsabil cu digitalizarea educației și autorul de facto al Strategiei SmartEdu.

03 mart. 2021, 12:51
Un fost inspector şcolar, numit secretar de stat la Ministerul Educaţiei

Un nou secretar de stat la Ministerul Educaţiei. Este vorba despre Maria Ștefania Manea, fost inspector adjunct la ISMB.

Citeşte şi: Examene naţionale 2021. Elevii cer publicarea procedurii de organizare şi a materiei aferente simulărilor naţionale

„Colega noastră Maria Ștefania Manea a fost numită de premierul Florin Cîțu secretar de stat la Ministerul Educației. Profesoară de română și fostă inspectoare adjunctă pe București – știm sigur că Marina va face treabă la minister.
Pentru că știe despre ce e vorba în învățământ și știe care sunt nevoile copiilor și ale părinților, așteptăm de la ea numai lucruri bune. Așa se face treabă: cu oameni noi, pregătiți, care să aducă ce e nou și bun în școli, mai ales în această perioadă grea de pandemie, care pe toți ne-a dat peste cap.
Succes, doamna secretar de stat, puneți umărul la îmbunătățirea școlii noastre!”, este mesajul transmis de reprezentanţii PNL Sector 3 Bucureşti, pe contul de Facebook.

Citeşte şi: Demisie în Ministerul Educaţiei. Jean Badea, responsabil cu digitalizarea, a renunţat la funcţie