Un fost jucător de fotbal american şi-a lins iubita pe faţă pentru a o infecta cu coronavirus

Jim Hill (73 de ani), un faimos fost jucător de fotbal american și actual prezentator al unui show sportiv, a fost arestat în SUA, după ce soția sa l-a acuzat de violență domestică, informează DigiSport.

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 14:03
Un fost jucător de fotbal american şi-a lins iubita pe faţă pentru a o infecta cu coronavirus

Lori Lee, partenera ex-vedetei din NFL, l-a denunțat pe Hill pentru o întâmplare șocantă. Potrivit lui Lee, Jim Hill ar fi devenit agresiv după o ceartă conjugală, în apartamentul celor doi din orașul Los Angeles, conform sursei citate.

Mai mult, bărbatul și-ar fi fixat nevasta la perete cu o crosă de golf, contrar voinței acesteia, apoi ar fi lins-o pe față, crezând că a fost infectat cu COVID-19. Hill era convins că are coronavirus, pentru că a asistat la ultimul meci al echipei de baschet Los Angeles Lakers, și a vrut să-i transmită boala soției sale.

Potrivit presei din SUA, cearta între cei doi ar fi izbucnit pentru că Lori Lee a pus la îndoială fidelitatea fostului fotbalist din NFL.

Un judecător a stabilit că, de acum înainte, Jim Hill nu mai are voie să se apropie de soția sa. În urma ordinului de restricție, Hill este obligat să se mute din apartamentul conjugal.

„Clientul meu neagă acuzațiile de violență domestică aduse de Lori Lee”, a spus, pentru TMZ Sports, avocatul ex-sportivului.

Jim Hill a jucat în NFL între 1969 şi 1975, pentru San Diego Chargers, Green Bay Packers şi Cleveland Browns. Apoi, bărbatul a făcut carieră în presa sportivă, unde activează și în prezent, la CBS Los Angeles.

Citeşte şi: Kyle Walker de la Manchester City, acuzat că ar fi participat la o orgie cu două prostituate şi un prieten