Un fost ministru din Guvernul Boc îşi caută tatăl natural: Există o asemănare izbitoare VIDEO

Veste şoc pentru un fost ministru. Sorina Plăcintă a aflat de la mama sa că bărbatul pe care îl considera tată nu este de fapt tatăl ei. Ea este de fapt fiica unui evreu cu care mama sa a avut o relaţie extraconjugală, iar acum se luptă în instanţă pentru ca acest lucru să fie menţionat oficial şi în certificatul ei de naştere.

RomaniaTV.net
11 ian. 2018, 07:43
Un fost ministru din Guvernul Boc îşi caută tatăl natural: Există o asemănare izbitoare VIDEO

Sorina Plăcintă a început o acţiune în instanţă prin care cere judecătorilor să declare faptul că tatăl ei biologic este un cetăţean evreu Mendel Simon, care a murit in 1977. Mama fostului ministru a avut o relaţie extraconjugală cu acesta între anii 1963 şi 1966, iar Sorina s-a născut în 1965, scrie cancan.ro.

Procesul în instanţă este anevoios. Până acum, judecătorii au decis doar ca tatăl său care era declarat în acte să fie şters din certificatul de naştere. Însă, acum pe acte nu apare nici tatăl biologic, pentru că nu a fost găsit niciun moştenitor legal al acestuia care să se prezinte în instanţă.

Sorina Plăcintă încă face demersuri pentru a i se recunoaşte calitatea de fiică biologică. Noul dosar deschis în instanţă nu a primit încă un termen pentru proces.