Un fost ministru PSD revine în „arena politică”. S-a înscris în PNL

Daniel Breaz, fost ministru al Culturii din partea PSD în Guvernul condus de Viorica Dăncilă, a anunţat că revine în politică.

13 sept. 2022, 10:06
Un fost ministru PSD revine în „arena politică”. S-a înscris în PNL

Un fost ministru PSD revine în „arena politică”. Este vorba despre Daniel Breaz, fost ministru al Culturii în Guvernul condus de Viorica Dăncilă. Daniel Breaz s-a înscris în PNL, unde „am găsit oameni politici care îmbrățișează aceeași idee, dispuși să pună comunitatea și binele acesteia pe agenda de priorități”.

Citeşte şi: Ciolacu, atac direct la PNL: Bine ar fi, totuşi, să-i bage în şedinţe pe toţi care ies şi clăncănesc aşa, neîntrebaţi şi prosteşte. Dacă nu funcţionează această coaliţie, nu avem ce face, ne întoarcem la votul românilor

„Am decis să mă întorc în arena politică. Și asta pentru că vreau să pun în slujba comunității albaiuliene toată experiența și maturitatea politică dobândite de-a lungul carierei mele.

Politicile publice bazate pe evidențe sunt cele care ar trebui să stea la baza fiecărei decizii. Am găsit în echipa PNL oameni politici care îmbrățișează aceeași idee, dispuși să pună comunitatea și binele acesteia pe agenda de priorități. Am credința că alături de Partidul Național Liberal voi avea șansa de a construi”, a anunţat Daniel Breaz, pe Facebook.

Citeşte şi: Daniel Florea a demisionat oficial din grupul parlamentar al PSD