Un fost model Playboy s-a sinucis la 47 de ani. S-a aruncat de la etajul 25, împreună cu băieţelul său

Stephanie Adams, fost model Playboy, s-a sinucis aruncându-se cu băiețelul ei de 7 ani, Vincent, de la etajul 25 al hotelului Gatham Hote, din New York.

19 mai 2018, 11:41
Un fost model Playboy s-a sinucis la 47 de ani. S-a aruncat de la etajul 25, împreună cu băieţelul său

Stephanie Adams era implicată într-un proces pentru custodia copilului cu fostul soț, Charles Nicolai. În anii ’90 ea a fost un model Playboy de succes, iar în 1992 a fost desemnată chiar Miss November.

Stephanie plănuia să meargă în această vară în Europa, împreună cu fiul ei, pentru a-şi vizita iubitul aflat în Spania. În urmă cu câteva zile, tatăl băiatul s-a adresat instanţei, iar judecătorul i-a interzis lui Stephanie să scoată copilul din ţară şi, mai mult, i-a cerut să predea tatălui paşaortul acestuia. Decizia a distrus-o pe Stephanie.

Stephanie Adams şi Charles Nicolai au divorţat în 2017, după o relaţie foarte tumultoasă.

Stephanie Adams s-a născut pe 24 iulie 1970, în Orange (New Jersey) şi s-a mărit de tânără cu un bancher italian, de care a divorţat însă curând. În februarie 2003 a anunţat public că este lesbiană, pentru ca în 2009 să anunţe că se căsătoreşte cu Charles Nicolai, un medic din New York şi este heterosexiuală. Anul trecut au divorţat, ea anunţând că se retrage din viaţa publică şi se dedică fiului ei.