Un fost OLIMPIC şi student la Informatică a SPART un magazin în Cluj şi a furat tablete şi telefoane

Olimpic la informatică, spărgător de magazine. Un student din Cluj a jefuit un magazin împreună cu doi prieteni. Toţi trei s-au îmbrăcat în combinezoane, şi-au pus cagule pe faţă, şi au intrat în magazin.

RomaniaTV.net
22 sept. 2012, 09:26
Un fost OLIMPIC şi student la Informatică a SPART un magazin în Cluj şi a furat tablete şi telefoane

Spargerea a avut loc luni seara în jurul orei 22.00. Unul dintre hoţi, Bogdan Tulai, este un bun student al Facultăţii de Informatică din cadrul UBB Cluj-Napoca, care a intrat la facultate cu nota 9,50. Liceul l-a făcut în Turda, unde a fost elev de nota 10, ocupând locuri fruntașe la olimpiadele naţionale la care a participat, potrivit stiridecluj.ro.

Conform poliţiştilor clujeni, cei trei băieţi au furat din magazin trei tablete de ultimă generaţie şi două telefoane. După ce au plecat din magazin, cei trei și-au abandonat cagulele și combinezoanele folosite la o ghenă de gunoi din apropierea magazinului. Acolo au ascuns și „prada”.

Bogdan Tulai le-a declarat că a venit la Cluj pentru a se întâlni cu iubita lui, dar ar fi fost acostat de alți doi tineri, care i-au propus să fure produsele electronice.

Cei trei şi-au ascuns bine feţele de teamă să nu fie identificaţi pe camerele de luat vederi din interiorul magazinului eMag.

„Din ceea ce am văzut la faţa locului, uşa de la intrare nu prezenta urme de forţare. Modul în care au acţionat a fost unul bine pus la cale şi asta pentru că au ştiut şi cum să procedeze. S-au asigurat şi au stat puţin timp în magazin. Şi-au calculat timpul, astfel încât să aibă vreme să plece în caz că s-ar fi declanșat alarma”, a spus un poliţist clujean, care a mai afirmat că cei trei au părăsit magazinul în mai puţin de două minute, lucru confirmat de imaginile suprinse de camerele de luat vederi din incinta magazinului.

Valoarea produselor furate se ridică la circa 20.000 de lei.