Un fost poliţist a murit pe stradă după ce i s-a spus că nu are nimic

Zi cruntă pentru un fost poliţist din Năvodari! Bărbatul a simţit că i se face rău şi a oprit maşina, marca Cielo, în mijlocul intersecţiei din centrul oraşului, blocând astfel traficul. 

12 mart. 2014, 12:56
Un fost poliţist a murit pe stradă după ce i s-a spus că nu are nimic

Soţia acestuia a sunat de urgenţă la 112, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa trimiţând la faţa locului un echipaj cu asistent medical, care se afla în zonă, la un alt pacient, după care a fost solicitat un echipaj cu medic. Cadrele medicale au ajuns la faţa locului şi i-au acordat îngrijirile medicale de rigoare chiar pe carosabil, în intersecţie, după care l-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Din câte se pare, fostul agent de poliţie din Năvodari nu s-a simţit bine încă de la primele ore ale dimineţii de marţi, 11 martie, motiv pentru care s-a dus la Centrul de Permanenţă din Năvodari, însoţit de soţie. Ajuns acolo, medicii i-ar fi spus că nu este nimic grav, dar că pot chema o ambulanţă în cazul în care pacientul doreşte acest lucru. Fostul poliţist a decis să plece către casă, însă a simţit că i se face tot mai rău, motiv pentru care a oprit brusc maşina în mijlocul străzii. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului. A decedat în jurul orei 15.00, au spus poliţiştii din Năvodari. Foştii săi colegi au declarat, pentru Replica Online, că avea probleme cardiace şi că este suspect de infarct. De asemenea, menţionăm că bărbatul se pensionase din Poliţie în urmă cu aproximativ 3 – 4 ani.