Un fost poliţist şi un boxer l-au snopit în bătaie pe preşedintele unui club sportiv din Baia Mare VIDEO

Imagini uluitoare într-un bar din Baia Mare. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un fost poliţist şi un boxer îl iau la pumni pe preşedintele unui club sportiv local. Scandalul a pornit de la o maşină pe care agentul a cumpărat-o de la victimă.

07 apr. 2015, 05:09
Un fost poliţist şi un boxer l-au snopit în bătaie pe preşedintele unui club sportiv din Baia Mare VIDEO

Presedintele Clubului Sportiv Seini, sectia fotbal, a fost batut intr-un local din Baia Mare. Agresorul, Alexandru Tătaru, mai cunoscut şi după numele Alex Papagalul, este un fost politist, care a activat la Ordine Publica in cadrul Politiei Municipiului Baia Mare, potrivit actualmm.ro. Acesta si-a dat demisia dupa ce ar fi comis anumite infractiuni in Marea Britanie.

Complicele lui Alex Papagalul în scandalul din Baia Mare a fost Claudiu Filip, un fost boxer.

Pana luni, 6 aprilie 2015, Politia sau Parchetul nu l-au audiat nici pe suspect, dar nici pe complice. Asta in conditiile in care barbatul agresat a depus plangere la ambele institutii. Alex Papagalul ar putea fi acuzat de comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, iar Filip Boxerul de complicitate.

CITEŞTE ŞI: Scandal într-un restaurant din Râmnicu Vâlcea. Petrecăreţii i-au bătut crunt pe lăutari