Un fost primar PSD a murit la scurt timp după aflarea rezultatelor la alegerile prezidenţiale

Gheorghe Huple, fostul primar PSD al comunei Ciumeghiu, din Bihor, în vârstă de 62 de ani, a murit, în noaptea de duminică spre luni, la scurt timp după aflarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale.

12 nov. 2019, 08:42

Fostul primar a fost găsit fără suflare de familia sa, în jurul orei 01.00. Rudele au sunat imediat la 112, iar, în momentul în care echpajul de prim ajutor și cel de Terapie intensivă al SMURD Oradea au ajuns, l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu au mai reuşit să îl resusciteze pe edil, constatând decesul.

Gheorghe Huple a fost membru PSD, însă ultimele două mandate au fost obţinute, în 2008 şi 2016, în calitate de candidat al fostului PDL. Deşi în 2012 câştigase pe listele PDL, în 2014 primarul a trecut la PSD.

Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului, implicat într-un accident rutier VIDEO

Fostul edil se pregătea să candideze din nou anul viitor, din partea PSD, iar duminică seara, când a urmărit cu atenţie evoluţia alegerilor prezidenţiale şi primele rezultate, ar fi fost afectat de acestea.

„Se poate să fi fost supărat din pricina rezultatelor de la alegeri. Am avut o discuţie ieri dimineaţă cu el şi era preocupat de alegeri. A fost primar între 2004 şi 2016 şi urma să mai candideze. Toată lumea spunea că el poate câştiga din nou primăria”, a declarat preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, potrivit BIHOREANUL.