Un fost şef al IPJ Timiş, acuzat că şi-a şantajat amanta: „Mă întreb ce va zice iubitul tău când va vedea filmuleţele cu tine”

Acuzații grave la adresa unui șef din Inspectoratul Poliției din județul Timiș. O profesoară de matematică, fosta amantă a comisarului șef, susține că este urmărită, șantajată și amenințată de subalternii bărbatului, asta după ce a decis să se despartă de el.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 09:17
Un fost şef al IPJ Timiş, acuzat că şi-a şantajat amanta: „Mă întreb ce va zice iubitul tău când va vedea filmuleţele cu tine”

Poliţistul susţine că a fost vorba doar despre un „joc operativ” şi se folosea de femeie pentru a obţine informaţii. Amanta este profesoara de matematică la un liceu din Timişoara şi îl acuză pe Nicolae Boia, şeful Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţte Periculoase Timiş, de o relaţie extraconjungală de aproximativ cinci ani. În momentul în care femeie a hotărât să pună capăt relaţiei, acesta a început să o şantajeze pentru a o determina să nu rupă legătura, conform Adevarul.ro.

Citeşte şi: Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşiului, condamnat la 5 ANI şi 2 LUNI de închisoare în DOSARUL AMANTA

 „A fost o relatie destul de complexa, cu absolut orice forma de iubire, de minciuna, de amagire, de revenire la iubire, de promisiuni, inclusiv sperante de a fi impreuna la un moment dat”, sustine profesoara cu trei copii, care a marturisit ca la un moment dat, pe parcursul relatiei, a ramas insarcinata cu gemeni, iar Boia ar fi constrans-o sa renunte la sarcina, potrivit sursei citate.

„El a fost cel care spunea tot timpul ca isi doreste copil. Cand s-a intamplat, a fost foarte ferm: trebuie sa faci avort. Eu nu am vrut sa fac avort. Eram dispusa sa renunt la orice, i-am spus ca nu imi trebuie numele lui, nu trebuie sa imi recunoasca copiii. Pur si simplu din cauza traumei ce urma sa apara in urma unui avort am refuzat sa fac acest lucru. Eu nu am stiut ca sunt gemeni. Am aflat ca sunt gemeni in momentul in care s-a produs avortul si a fost o trauma de neimaginat la care el nu a participat sub nicio forma, in sensul sa ma sustina moral”, a mai povestit femeia.

Femeia susţine că bărbatul avea un comportament extrem de protectiv, însă aceasta i-a interpretat atitudinea drept dragoste, nu obsesie. Aceasta a adus drept probe mai multe mesaje pe care poliţistul i le-a trimis.

„Am depus astazi la DNA o plangere penala pentru santaj, hartuire si acces neautorizat la un sistem informatic. Avem convingerea ca domnul comisar-sef Boia a instalat un program spy (n.red. – de urmarire) pe telefoanele detinute de victima. S-a folosit de un echipaj de Politie pentru a i se ridica actele si a fi determinata sa reia aceasta relatie careia a decis sa ii puna capat. Toate mesajele, in sensul ca o va distruge, o va da afara din invatamant, o va denigra, o va izola, arata ca victima este intr-un mare pericol si am hotarat sa ne adresam DNA”, a declarat avocatul femeii, Florin Kovacs.

„Tu vei fi paria societatii. Cadru didactic urat de colegi, pus la colt de prieteni… Depinde totusi de tine. Nu uita. Orele se scurg (tic…tac). Ma intreb ce va zice iubitul tau titrat cand va vedea filmulete si poze cu tine (nu prea decente)… Deliciul va fi cand apari in videochat”, i-ar fi scris politistul.