Un fost star din NBA şi soţia lui au murit într-un accident de maşină. El avea 38 de ani, iar ea 31 FOTO

Rasual Butler, jucător cu 13 sezoane în NBA, a murit miercuri, 31 ianuarie, într-un accident de maşină. El se afla în autoturism alături de soţia sa, ambii decedând.

31 ian. 2018, 19:51

Rasual Butler avea 38 de ani şi s-a retras din NBA anul trecut, de la San Antonio Spurs. Accidentul în care şi-a pierdut viaţa a avut loc în jurul oewi 2 nopatea, în apropiere de Studio City, din Los Angeles. Leah LaBelle (31 ani), soţia lui Rasual Butler, a fost concurentă în anul 2004 la emisiunea American Idol.

Rasual Butler era născut pe 23 mai 1979, la Philadelphia, şi a absolvit La Salle University. În 2002 a fost draft-at de Miami Heat şi a debutat în NBA, activând pentru această grupare până în 2005. Ulterior a mai evoluat pentru New Orleans Hornets, Los Angeles Clippers, Chicago Bulls, Toronto Raptors, Indiana Pacers, Washington Wizards şi San Antonio Spurs, grupare de la care s-a şi retras, în 2016.

Rasual Butler şi soţia sa se aflau într-un Range Rover cu care s-au izbit violent de zidul unei parcări, maşina rătârnându-se după aceea pe spate de mai multe ori.