Un fost stelist, în atenţia lui Real Madrid. Ce spune Marius Lăcătuş despre posibilul transfer

Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator al Stelei în cupele europene, ar putea ajunge la Real Madrid Castilla, echipa a doua a deţinătoarei Ligii Campionilor, jucătorul aflându-se în vizorul lui Zinedine Zidane, antrenorul acestei grupări. Marius Lăcătuş, care l-a pregătit la Steaua în urmă cu şapte ani, spune că pentru Ochiroşii este o şansă uriaşă de a face pasul către Primera Division.

29 ian. 2015, 10:04
Un fost stelist, în atenţia lui Real Madrid. Ce spune Marius Lăcătuş despre posibilul transfer

Răzvan Ochiroşii a stat timp de patru sezoane la Steaua, timp în care a jucat 27 de meciuri şi a marcat două goluri, unul dintre ele pe 27 august 2009, împotriva irlandezilor de la St. Patrick’s, când a devenit cel mai tânăr marcator al roş-albaştrilor în cupele europene.

În 2012, Răzvan Ochiroşii s-a transferat în Spania, la Fuenlabrada, iar în următorul an a fost luat de actuala formaţie din Liga a treia spaniolă CD Guijuelo. Miercuri, presa iberică a publicat o informaţie care i-ar putea relansa cariera jucătorului care era considerat o mare speranţă a fotbalului românesc, dar acum a ajuns la vârsta de 26 de ani.

Citeşte şi Real Madrid doreşte să transfere UN ROMÂN lansat de STEAUA

Aflat în Spania şi în calitate de fost antrenor al lui Răzvan Ochiroşii, între anii 2007 şi 2009, Marius Lăcătuş consideră că este o şansă imensă pentru fotbalist să ajungă pe mâna lui Zidane. „Au trecut şapte ani de când l-am pregătit, s-a mai maturizat şi el. Mulţi s-au născut talente şi au murit speranţe! Totul depinde de el dacă va avea şansă să ajungă la a două echipa a Realului. Nu pot să spun că am fost surprins când am aflat ştirea dimineaţă la televizor. Atunci când l-am pregătit, avea calităţi tehnice deosebite şi se credea că va ajunge în scurt timp un jucător de baza al Stelei. Nu a fost să fie… (…) Dacă i se oferă această şansă, poate să facă pasul spre liga a doua din Spania şi, de ce nu, în prima. Real Madrid Castilla evoluează în liga a treia, dar este o oportunitate pentru el, e vorba de numele echipei şi de pista de lansare„, a declarat, pentru ziarulring.ro, Marius Lăcătuş.

Citeşte şi Aşa tată, aşa fiu. Enzo Zidane a debutat spectaculos la echipa a doua a lui Real Madrid VIDEO

Ochiroşii a jucat 16 meciuri în acest sezon pentru Guijelo şi a marcat două goluri. Pe lângă Real Madrid Castilla, formaţiile Alcorcon şi Elche şi-au manifestat intenţia de a-l transfera pe mijlocaşul român.