Un fost subofiţer SRI s-a sinucis cu o armă de vânătoare cu alice în casa de vacanţă din Fieni

Un fost subofiţer SRI în vârstă de 46 de ani, pensionat din anul 2009, cu domiciliul în Bucureşti, s-a sinucis, joi, posibil din cauza unor probleme financiare, în casa de vacanţă pe care o avea în oraşul dâmboviţean Fieni. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor cu o armă de vânătoare cu alice, deţinută legal.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 16:04
Un fost subofiţer SRI s-a sinucis cu o armă de vânătoare cu alice în casa de vacanţă din Fieni

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, bărbatul, care are o plagă toraco-abdominală, a fost găsit mort în sufragerie de către soţia sa, care a anunţat Serviciul Unic de Urgenţă 112, potrivit Mediafax.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, iar din primele noastre cercetări rezultă că este o sinucidere, bărbatul de 46 de ani prezentând o plagă toraco-abdominală, fiind găsit decedat de către nevasta sa. În acest moment facem cercetări la faţa locului, urmând să stabilim împrejurările în care a avut loc tragedia. Cert este că arma de vânătoare cu alice este deţinută în mod legal de către victimă„, a declarat comisar şef Petre Safta, din cadrul IPJ Dâmboviţa.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că la locul sinuciderii în casa de vacanţă din Fieni au fost găsite înscrisuri în care victima dă indicaţii în privinţa repartizării, după moartea sa, a bunurilor pe care le deţine. De asemenea, potrivit surselor citate, bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor posibile probleme financiare.

Fostul subofiţer SRI era în divorţ cu soţia sa

Primele cercetări arată că bărbatul, Valentin Stăniloiu, care a fost ofiţer activ în cadrul SRI până în anul 2009, când s-a pensionat, era în divorţ cu soţia sa, care depusese o plângere la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti reclamând că acesta i-ar fi furat autoturismul.

Fostul ofiţer SRI a fost găsit mort de către soţia sa, la faţa locului ajungând şi poliţiştii bucureşteni care urmau să verifice cele reclamate de soţie.

Poliţiştii de la Serviciul de investigaţii criminale a IPJ Dâmboviţa continuă cercetările la faţa locului, urmând să o audieze pe soţia fostului subofiţer SRI.

Trupul neînsufleţit al victimei va fi preluat de către o echipă a Serviciului medico-legal Dâmboviţa şi transportat la morga din Târgovişte pentru necropsie.


loading...
Partenerii noștri