Un fost USR-ist o desfiinţează pe Clotilde Armand: Nu e „politică altfel”, ci politică fix la fel. Serviciul Imagine și Cultură e plătit și din banii mei, și nu cred că trebuie să-i facă imagine!

Alex Tocilescu atrage atenţia asupra modului în care arată pagina Primăriei Sectorului 1. Fostul usr-ist spune că este eronat modul în care Clotilde Armand se ia de opoziţie chiar pe pagina primăriei.

03 feb. 2021, 21:17
Un fost USR-ist o desfiinţează pe Clotilde Armand: Nu e „politică altfel”, ci politică fix la fel. Serviciul Imagine și Cultură e plătit și din banii mei, și nu cred că trebuie să-i facă imagine!

Un fost USR-ist o desfiinţează pe Clotilde Armand. Acesta spune de asemenea că Serviciul Imagine și Cultură. Serviciul Imagine și Cultură e plătit și din banii lui, și nu crede că treaba lui e să-i facă imagine lui Armand.

Un fost USR-ist o desfiinţează pe Clotilde Armand. Ce spune Alex Tocilescu

„Așa arată acum pagina Primăriei Sector 1.Și nu așa ar trebui să arate.
Că ce să vezi, pagina Primăriei de sector nu e pagina personală a lui Clotilde Armand, unde ea să se ia de opoziție. Nu zic că n-are dreptate, zic doar că asta nu e „politică altfel”, ci politică fix la fel.”, a spus Tocilescu, pe contul personal de Facebook.

„Aici e și linkul, articolul din mijloc a fost postat de Serviciul Imagine și Cultură. Serviciul Imagine și Cultură e plătit și din banii mei, și nu cred că treaba lui e să-i facă imagine lui Clotilde Armand: https://www.primariasector1.ro/…/clotilde-armand-usl…”, a adăugat el.

În prim-plan, pe această pagină, apare următorul articol, Clotilde Armand: “USL trăiește la Sectorul 1! Și trăiește bine: consilierii PNL și PSD au blocat, pentru a doua oară, eliminarea corupției din Poliția Locală”

De altfel şi Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, face acuzații grave după ce a făcut Primarul Sectorului 1.

Astăzi a fost convocată o ședință extraordinară a Consiliului Local care avea pe ordinea de zi proiecte respinse anterior de PNL și PSD.

”Sunt pur si simplu siderat. Nu am crezut ca putem trai asemenea momente in România anului 2021. Pentru cei care reproșează ca “spălam rufe in public”, va spun atat: acestea sunt chestiuni de interes PUBLIC. Spre deosebire de PSD, noi vrem transparență – totala. Iar cetățenii trebuie sa stie adevarul si sa judece singuri.

În ședința de Consiliu Local “de îndata” de la sectorul 1 (convocată de urgenta fara sa existe nicio urgenta), inca in desfășurare, la punctul despre situația școlilor in prag de redeschidere, adăugat pe ordinea de zi la propunerea consilierilor PNL (asta ar fi fost singura urgenta reala!), primarul Armand a iesit din sală. Ca sa scrie o postare pe Facebook.

Stiti cum a raspuns celor 10 intrebari legitime pe care PNL i le-a adresat public? Exact cum v-am scris de acum doua ore: ca “USL trăiește la sectorul 1”. Zero argumente, zero răspunsuri. Atât de mult ii pasa de școlile din sector ca a hotărât sa iasă din sala si sa arunce cu neadevăruri pe Facebook.

La fel a făcut si la ședinta de joi. Dar asta nu e tot. A mai făcut ceva. A dat buzna in biroul viceprimarului PNL, aflat in ședinta de Consiliu, ca sa anunte consilierii acestuia ca da afara din primărie viceprimarul PNL si staff-ul ei. Vor fi mutați în altă clădire si au la dispoziție…seara aceasta sa se mute.

De ce asemenea gesturi? Pentru ca viceprimarul PNL, impreuna cu colegii liberali, a îndrăznit să nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi (de altfel, PNL a votat pentru la punctul legat de spitale si a avut permanent o abordare constructiva si decenta). Pacatul este ca echipa PNL a avut “tupeul” sa puna întrebări dificile si sa ridice probleme delicate despre proiectele de pe ordinea de zi. Si despre halucinantele întâmplări de la ADP, dezvăluite de presă in cursul zilei de azi.

Dupa ce a revenit in ședinta de consiliu, explicația primarului Armand a fost aceasta: „v-am facut o concesie cu acel birou, dar mi-am dat seama ca nu apreciati această concesie”. Judecati dumneavoastră. Nu credeam ca astfel de manifestări sunt posibile în anul 2021, de la un primar care a câștigat alegerile într-un parteneriat. Eram convins că pedepsele pentru nesupunere sunt doar file de istorie din vremuri de tristă amintire… O zi tristă pentru comunitatea noastra, pentru administrația locală din sectorul 1 si pentru democrația României. Țara asta merita mult mai mult”, a scris Sebastian Burduja.

Așa arată acum pagina Primăriei Sector 1.
Și nu așa ar trebui să arate.
Că ce să vezi, pagina Primăriei de sector nu e…

Publicată de Alex Tocilescu pe Miercuri, 3 februarie 2021

Citeşte şi: Clotilde Armand, spulberată de avocatul Romprest. „Am rămas şocat de cum se poate călca în picioare legea. Bate cu pumnul şi impune propria voință”