Un fotbalist a făcut stop cardiorespirator la un meci în Spania

Fundaşul echipei Puerta Bonita, Sergio Granero, a suferit un stop cardiorespirator, duminică, în timpul unui meci în deplasare cu Pozuelo, din a patra ligă spaniolă, jocul fiind suspendat din această cauză în minutul 83, informează cotidianul As, citat de Mediafax.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 19:34
Un fotbalist a făcut stop cardiorespirator la un meci în Spania

Granero s-a aflat un minut în stop cardiorespirator, după ce a primit o lovitură în mandibulă la o fază de joc. Jucătorului i s-a acordat primul ajutor de către fizioterapeutul echipei, Hector Garcia, ajutat de un medic care se afla în tribună, tatăl unui fotbalist de la Pozuelo.

„Jucătorul a fost internat în spitalul Puerta de Hierro, unde rămâne sub observaţie. Au fost momente când ne-am temut de ce este mai rău, dar din fericire toate testele fãcute în spital au fost negative. El rămâne internat din precauţie”, a declarat un oficial al clubului Puerta Bonita, Miguel Hernandez.

În momentul suspendării jocului, scorul era 2-0 pentru Pozuelo.

Acest caz din Spania s-a întâmplat la o zi după ce în Anglia, fotbalistul echipei Bolton, Fabrice Muamba, a suferit un stop cardiac la un meci de Cupă cu Tottenham, el aflându-se în prezent internat în stare critică.