Un fotbalist a pierdut 75.000 de euro într-un taxi, în timp ce mergea la un turneu de poker FOTO

Fotbalistul german, Max Kruse, a pierdut anul trecut 75.000 de euro cash într-un taxi din Berlin, anunță cotidianul Bild.

12 mart. 2016, 14:50

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a reclamat dispariția banilor la poliție, în dimineața zilei de 18 octombrie 2015, scrie reporterntv.ro. Incidentul s-a petrecut între orele 6:15 și 7:20. Potrivit jurnaliștilor germani, atacantul de la VfL Wolfsburg mergea cu suma de bani la un turneu de poker, World Series of Poker. Cu o seară înainte, Kruse marcase trei goluri în victoria cu 4-2 obținută împotriva clubului Hoffenheim.

Citeşte şi Umor negru cu „terorişti” arabi. Cum reacţionează oamenii la taximetristul kamikaze şi bomba din rucsac VIDEO

Impresarul său, fostul internaționalul german Thomas Strunz, a refuzat să comenteze de ce fotbalistul avea asupra sa o sumă importantă de bani cash. Poliția l-a căutat în zadar pe cel care ar fi putut să ia banii, iar cazul a fost închis pe 12 februarie anul acesta.

Lăsat de selecționerul Joachim Low în afara lotului care a câștigat titlul mondial la turneul final din Brazilia, Kruse a petrecut în vara lui 2014 în Las Vegas, unde a câștigat 27.000 de euro la un turneu de poker.

În acest sezon, Kruse a marcat 9 goluri pentru Wolfsburg, dintre care două în Champions League. Echipa germană este calificată în sferturile de finală ale competiției europene.