Un fotbalist al Stelei, implicat într-un dosar de trafic de minori. Paul Papp, audiat de judecători

Dosarul de trafic de minori în care apar numele fotbaliştilor Paul Papp (Steaua) şi Silviu Bălace (Poli Timişoara), în calitate de foşti clienţi ai unor fete exploatate sexual, a fost trimis în instanţă anul trecut de către procurorii de crimă organizată, însă fotbalistul stelist nu s-a prezentat la niciunul din termenele de până acum. Marţi, Paul Papp s-a prezentat, totuşi, la instanţă pentru a fi audiat de magistraţi.

24 mart. 2015, 07:26

Paul Papp, actualul fundaş al Stelei, a absentat până acum de trei ori de la judecarea dosarului de trafic de minori trimis în instanţă anul trecut. Deşi a fost citat pentru a da declaraţii, jucătorul a formulat de fiecare dată cereri de amânare, motivându-şi absenţa prin participarea la partidele oficiale ale Stelei sau prin prezenţa în cantonament, cu echipa de club sau naţionala.

Ultima oară, magistraţii de la Tribunalul Vaslui, care judecă acest caz, au admis a treia oară cererea de amânare, după ce Papp a solicitat să fie lăsat la partida cu Astra Giurgiu, disputată în Cupa Ligii.

Magistraţii au acordat un nou termen în dosar pentru 24 martie, iar fundaşul Stelei, care risca să fie amendat şi adus cu mandat la audieri, a compărut în faţa instanţei. Papp era ultimul martor care mai trebuia audiat, după ce Silviu Bălace a dat deja declaraţii în faţa magistraţilor.

Citeşte şi Scandal SEXUAL. Perversiuni INCREDIBILE cu un campion mondial la înot VIDEO

Proxeneţii judecaţi în acest dosar sunt acuzaţi că au exploatat sexual în judeţul Vaslui şi în străinătate, cel puţin cinci tinere. Cazul datează din perioada 2009-2012, când Paul Papp era fotbalist la FC Vaslui.