Un fotbalist de 27 de ani a murit într-un teribil accident de maşină

Un accident grav de circulație, soldat cu moartea unui tânăr de 27 de ani, a avut loc joi seara lângă Câțcău, la limita dintre județele Cluj și Sălaj. Victima, care nu purta centură de siguranță, a murit pe loc după ce s-a rostogolit de mai multe ori cu mașina.

03 mart. 2017, 12:05

Potrivit Dejeanul.ro, martorii spun că tânărul s-ar fi angajat într-o depășire, iar din cauza vitezei a pierdut controlul asupra mașinii. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de un mal de pământ și s-a rostogolit de mai multe ori.

Șoferul, Sorin Mureșan, un tânăr care a jucat la mai multe echipe de fotbal din zona Dejului, nu purta centura de siguranță. Acesta a fost proiectat în afara autoturismului și a căzut pe asfalt. Imapctul a fost foarte puternic, iar tânărul a murit pe loc. 

Acesta asistase la un meci de fotbal și ar fi băut câteva beri, potrivit martorilor.

Medicii care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Potrivit poliției Cluj, accidentul a ajvut loc joi noaptea, în jurul ore 23:00.

„Conform primelor verificări, un tânăr de 27 de ani, din localitatea Muncel, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Dej – Baia Mare, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Astfel, a pătruns pe sensul opus de circulație, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat de mai multe ori pe spațiul verde”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Poliția continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.