Un fotbalist legendar îl atacă pe portarul lui Liverpool: Este mai rău decât Dracula!

Bruce Grobbelaar, fostul portar de legendă al lui Liverpool, nu-l are la inimă pe actualul goalkeeper al "cormoranilor", Simon Mignolet, după cum reiese din ultimele sale declaraţii.

26 nov. 2014, 17:37
Un fotbalist legendar îl atacă pe portarul lui Liverpool: Este mai rău decât Dracula!

Bruce Grobbelaar este portarul cu care FC Liverpool a câştigat în anul 1984 Cupa Campionilor Europeni, unul dintre goalkeeperii de legendă ai acestei formaţii. În prezent el este antrenor cu portarii la FC Ottawa, dar urmăreşte atent orice partidă a echipei sale de suflet şi nu se sfieşte să-şi critice dur urmaşii.

Citeşte şi Un portar celebru a ajuns la sapă de lemn. Şi-a scos tricourile la licitaţie

Ţinta sa este actualul titular al „cormoranilor”, belgianul Simon Mignolet, despre care Grobbelaar a spus: „Nu deţine controlul în spaţiul pe care trebuie să îl apere. Întotdeauna am spus să el este mai rău decât Dracula, pentru că din când în când Dracula se mai întoarce în sicriul lui. Mignolet rămâne însă tot timpul plantat în poarta lui Liverpool„.

Şi în urmă cu câteva luni, când Liverpool lupta pentru titlu în Anglia, Grobbelaar l-a atacat pe Mignolet, spunând între altele: „Dacă Liverpool va câştiga campionatul, ăsta nu va fi meritul lui Mignolet„.