Un fotbalist de 21 de ani S-A SINUCIS după ce a citit mesajele din telefonul iubitei sale. S-a aruncat ÎN FAŢA TRENULUI

Jacob Standbridge, un fotbalist de 21 de ani, a murit după s-a aruncat sub roțile unui tren expres, la 12 ore după ce s-a despărțit de iubita lui, din cauza unor mesaje pe care le-a descoperit în telefonul fetei.

16 sept. 2019, 14:55
Un fotbalist de 21 de ani S-A SINUCIS după ce a citit mesajele din telefonul iubitei sale. S-a aruncat ÎN FAŢA TRENULUI

Jacob Standbridge, fost mijlocaș la Stoke City Academy, s-a aruncat în fața trenului de mare viteză imediat după ce i-a trimis mamei sale un mesaj: „Mama, te iubesc atât de mult! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Îmi pare rău”.

Jacob Standbridge, care era fotbalist si profesor de sport, a murit la scurt timp după incidentul șocant, înregistrat în octombrie, anul trecut. Decesul tânărului a făcut obiectul unei anchete penale, scrie presa britanică.

Fostul căpitan al naţionalei a mărturisit că are HIV. „M-am gândit la sinucidere!”

Pe parcursul cercetărilor s-a aflat că Jacob Standbridge avea de gând să-și ceară iubita de soție în timpul unei călătorii la New York, dar înainte de plecare relația lor se răcise, pentru că el începuse să ia steriozi. Iubita lui, Ciera, a declarat că substanțele pe care le lua i-au modificat comportamentul. În final, cei doi s-au despărțit, dar mama tânărului spune că din cauza mesajelor pe care fiul său le-a descoperit în telefonului Cierei. Conținutul acestor mesaje nu a fost, însă, dezvăluit.