Un fotograf a fost obligat să deconteze unor TINERI o NUNTĂ NOUĂ după ce a stricat toate pozele

Un fotograf din Sevilia, dat în judecată de un cuplu după ce le-a distrus toate pozele de la nuntă, trebuie să le deconteze o nouă ceremonie, de la cap la coadă. Bărbatul a dat vina pe un virus, însă judecătorul nici nu a vrut să audă aşa ceva.

30 apr. 2015, 19:26
Un fotograf a fost obligat să deconteze unor TINERI o NUNTĂ NOUĂ după ce a stricat toate pozele

Amintirile momentului care ar fi trebuit să fie unic în viaţă a fost distrus de un fotograf lipsit de profesionalism. Astfel, cei doi îndrăgostiţi, Carlos şi Charlotte au plătit 1.500 de euro pentru albumul lor digital, însă, acesta a fost distrus, potrivit Petapixel.

Citeşte şi Mesajul INDECENT trimis de un FOTOGRAF unui MODEL SEXY. Vezi ce îi oferea bărbatul pentru o partidă de SEX

Astfel, un virus a şters integral conţinutul hardului pe care erau stocate imaginile, iar fotograful nu a mai avut cum să le recupereze. Incidentul a avut loc în 2012 iar acum, un judecător l-a condamnat pe bărbat la plata unor despăgubiri usturătoare. Astfel, el are de achitat 8.000 de euro, din care cei doi să îşi refacă nunta în cel mai mic detaliu, de la haine până la machiaj şi meniu.

Citeşte şi În ziua nunţii s-a machiat ca o babă pentru a vedea dacă iubitul va fi cu ea pe viaţă. Reacţia lui… FOTO

Un incident asemănător a avut loc anul trecut, tot în Spania, unde un alt fotograf a fost obligat la plata a 20.000 de euro despăgubiri şi la repetarea cursurilor de acreditare ca fotograf profesionist.