Un fotomodel român i-a dat papucii iubitului pe Facebook şi a ajuns pe prima pagină în tabloidele britanice

Madalina Secuianu i-a dat papucii iubitului aflat in inchisoare la Colibasi pe Facebook. Mai mult decat atat, aceasta a invartit cutitul in rana si a publicat si o poza cu noul ei iubit.

10 oct. 2014, 13:15

Anunţul ca un Madalina Secuianu si-a umilit iubitul pe Facebook a facut inconjurul lumii. Englezii de la Metro au preluat subiectul si au notat: “Sa ii dai papucii pe Facebook iubitului tau care e gangster si apoi sa te combini cu altcineva nu este probabil cea mai buna idee”.

“Poti sa mi urmaresti profilul dupa 1000 de conturi,nu ma intereseaza ,de azi inainte iti voi oferi indiferenta mea cu multa dragoste!”, i-a transmis Madalina iubitului ei, Rustem Simion Chirila, cu care avut o relatie care a tinut aproximativ 3 ani, scrie cancan.ro.

Mădălina Secuianu a făcut o cădere nervoasă când a aflat că iubitul său a vrut să se omoare

Englezii mai scriu ca blondina si-a gasit deja iubit, pe Mugurel Dragnea (29 de ani), care este managerul uni salon de infrumusetare.

Chirilă Simion Rustem a fost luat pe sus, la data de 14 februarie 2013, chiar din clubul pe care iubita sa, Mădălina Secuianu, îl inaugura în Bucureşti. Rustem, acuzat că, în august 2011, a orchestrat furtul a 23 de kilograme de bijuterii din aur din maşina unor turci, este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi.

Mădălina Secuianu, DE NERECUNOSCUT. Iubita lui Rustem nu mai poate urca niciodată pe un podium